donderdag, november 15, 2018
TEXT_SIZE

Info

Aanmaak

Alle maten zijn inclusief 2 mm overlap. Maar wat is overlap? Overlap is een marge die er voor zorgt dat als er met snijden iets verschuift er geen witte randen op de flyer komen. Met andere woorden: wij snijden van elke kant van de flyer 2 mm af. Het is dus zaak dat bij het ontwerp de achtergrond foto/kleur doorloopt. Wij adviseren teksten en logo´s 5 mm van de kanten af te houden. Zorg er dus voor dat alles wat belangrijk is binnen de5 mm marge staat en dat de achtergrond doorloopt tot de rand van het document.

Aanleveren

We hebben het liefste dat u uw bestanden aanlevert in een PDF formaat. Als u echter uw ontwerp als JPEG wilt opsturen, adviseren wij om het te maken in CMYK (Cyaan, Magenta, Geel, Zwart). Ontwerpen in RGB kleuren, lopen het risico dat kleuren op het drukwerk er anders uit komen te zien dan dat ze op het scherm uitzagen.

Aanvraag paketten

Wij bieden enkele standaard paketten aan. Indien u andere aantallen wilt, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen via de offerte pagina.

Indien u verschillende drukwerken wilt bestellen, dan raden wij u ook aan om gebruik te maken van deze offerte knop, aangezien pakketten veel voordeliger zijn voor jullie.

Resolutie & DPI

Om goed kwaliteitsdrukwerk te krijgen moet u een bestand met voldoende resolutie aanleveren. Voor drukwerk maakt u gebruik van 300 DPI(dots per inch). Dit moet u instellen vooraleer u met uw ontwerp begint. Als u dit later aanpast, werkt het niet.

Afkortingen kleuren

4/0 voorzijde full color (CMYK) achterzijde blanco
4/4 voorzijde + achterzijde full color (CMYK)
4/1 voorzijde full color (CMYK)-achterzijde pantone Grijs (verkoopsvoorwaarden) of Zwarte tekst
2/1 voorzijde pantone kleuren naar keuze-achterzijde pantone Grijs (verkoopsvoorwaarden) of Zwarte tekst
1/0 voorzijde zwart achterzijde blanco
1/1 voorzijde + achterzijde zwart

Goed voor Druk (Proefdruk)

Aangezien U ons drukklare bestanden levert, sturen wij jullie geen goed voor druk bestand oftewel een proefdruk.
Indien u geen kant en klaar materiaal aanlevert, vragen wij een \"goed voor druk\". Dit betekent dat u akkoord gaat met het voorstel dat wij u voorleggen. Eens de \"goed voor druk\" gegeven, kunnen wij starten met drukken. Nadien zijn er uiteraard geen wijzigingen meer mogelijk. Indien gewenst kan u echter wel een proefdruk krijgen. Deze proefdruk kost 10€ via de post of 5€ indien u de proefdruk komt bekijken bij ons. Deze kostprijs dien je per A4 te betalen.

Een proefdruk kan je aanvragen via de offerte knop.

Afmetingen inclusief snijmarge

A7 (10,9 cm x 7,4 cm)
A6 (15,2 cm x 10,9 cm)
A5 (21,4 cm x 15,2 cm)
A4 (30,1 cm x 21,4 cm)
A3 (30,4 cm x 42,4 cm)
A2 (60,4 cm x 42,4 cm)
A1 (84,4 cm x 60,4 cm)
B1 (100,8 cm x 70,4 cm)
Xlong (30,1 cm x 10,9 cm)

MyLiveChat